Schilderworkshop

Schilderworkshop op locatie

De schilderworkshop begint met het kiezen van een geschikte foto. De foto’s kunt u zelf meenemen naar de schilderworkshop of wij brengen deze mee naar de schilderworkshop. Daarna wordt een korte uitleg gegeven over hoe we van de foto naar een schilderij kunnen gaan. In de schilderworkshop kijken we naar compositie, kleur en diverse schildertechnieken worden uitgelegd. Ook kijken we in de schilderworkshop naar het plaatsen van bijvoorbeeld schaduwen en licht komen aan bod. Hierna gaan de deelnemers aan de slag met verf, doek en penseel om hun net opgedane kennis in de praktijk te brengen. De schilderworkshop is een succes.

Schilderworkshop Teambuilding als schilderworkshop Bedrijfsuitje

Schilderworkshop als bedrijfsuitje, groepsuitje of teambuilding

Bent u met een groep tussen de 10 en 300 personen, dan kunnen wij voor u een leuke en complete schilderworkshop verzorgen. Wij komen op locatie door heel Nederland !

SCHILDERCLINIC: TEAMWORK EN FUN GECOMBINEERD

Door Robberts enthousiasme en ervaring in zowel het bedrijfsleven als in de culturele sector, maakt hij elke workshop tot een succes. Samen wordt gekeken naar het type en thema van de workshop. Kijk snel verder en neem contact op!

 

WORKSHOPS OP MAAT

Samen met Robbert ontwerpen we een workshop die bij uw wensen past. Van een schilderworkshop waar we het bedrijfslogo schilderen tot landschappen voor een familieuitje. Een schilderworkshop met Robbert Kiewiet is leuk als bedrijfsuitje of uitje met familie en vrienden! Zie ook onze recensies.

 

BEDRIJFSUITJES DOOR HEEL NEDERLAND

Wij werken voor grote en kleine bedrijven – een geschikt bedrijfsuitje voor alle soorten bedrijven. Wij verzorgen bedrijfsuitjes door heel Nederland: van de regio Zuid-Holland tot Groningen en Maastricht. Zowel bij u op locatie als ergens op een bijzondere plek. Aan het water op een zonnige dag of binnen in een monumentaal pand. Neem contact op!

 

SCHILDERLES IN TECHNIEKEN

Robbert is naast het geven van schilderworkshops ook bezig met eigen werk. Hij kan u dus kennis laten maken met verschillende technieken en stijlen. Een workshop van Schilderclinic is een uitje wat leuk en leerzaam tegelijk is. Vraag informatie aan of bekijk de fotopagina voor inspiratie!

 

Vind Robbert op internet:

Kijk ook op www.robbertkiewiet.nl
Vind Robbert ook via www.google.com
Vind Schilderclinic ook via www.bing.nl

 

Workshop Schilder Fun

Deze workshop is leuk om te doen en zonder ervaring werkt iedereen aan een fantastisch schilderij op doek ! De deelnemers gaan aan de slag om van een foto een schilderij te maken. Iedereen leert op een speciale manier naar een foto te kijken zodat deze makkelijk geschilderd kan worden.

De workshop begint met het kiezen van een geschikte foto. De foto’s kunt u zelf meenemen of wij brengen deze mee naar de workshop. Daarna wordt een korte uitleg gegeven over hoe we van de foto naar een schilderij kunnen gaan. Compositie, kleur en diverse schildertechnieken worden uitgelegd. Ook het plaatsen van bijvoorbeeld schaduwen en licht komen aan bod. Hierna gaan de deelnemers aan de slag met verf, doek en penseel om hun net opgedane kennis in de praktijk te brengen.

Na ongeveer 2 uur zijn de schilderijen klaar en is het tijd om ze te bewonderen. U zult versteld staan van de resultaten !

     Iedereen kan schilderen ! Ervaring is echt niet nodig !

U kunt eventueel een thema koppelen aan de workshop Schilder Fun. Bijvoorbeeld dat u foto’s kiest die met uw bedrijf of producten te maken hebben. Bijna alles is mogelijk. Bel Robbert om de mogelijkheden te bespreken.