Foto’s

SFEER PROEVEN EN IDEEËN OPDOEN

Hieronder vindt u een fotoselectie van uitgevoerde schilderworkshops. Bedrijfsuitjes, teambuilding en vriendengroepen van basic tot maatwerk.

Bekijk ook onze facebook-pagina voor de laatste updates. Kijk snel verder en vraag vrijblijvend informatie aan!

Studenten van de Universiteit maken schilderijen als onderdeel van hun studie. Schilderworkshop maatwerk, 40 deelnemers.

Schilderworkshop maatwerk. Personeelsfeest met 300 deelnemers. Op het strand is een ‘schilderijmuur’ van 60 meter gemaakt !

Schilderworkshop particulier. Vrijgezellenfeest met 15 deelnemers. Buiten werd de natuur geschilderd en ook nog een schilderij voor de vrijgezel gemaakt. De workshop werd afgesloten met een heerlijk diner.

Schilderworkshop teambuilding. Met 10 groepen van 2 personen werden schilderijen gemaakt om het teamgevoel binnen het bedrijf te versterken.

Schilderworkshop training. Als onderdeel van een meerdaagse bedrijfstraining werden de deelnemers uitgedaagd om in groepen een schilderij te maken dat de toekomst van het bedrijf verbeeldt.

Schilderworkshop teambuilding. Met totaal 20 deelnemers werden in duo’s diverse dieren geschilderd. Als extra uitdaging werden de dieren ondersteboven geschilderd. Leuk om te doen !

Schilderworkshop op onze locatie in Leiden (ZH). Met 8 personen werd het thema cocktail met verf en penselen op het doek getoverd.

Tijdens een jaarlijks vriendenweekend maakte deze groep schilderijen in de tuin van hun Bed&Breakfast. Prachtige kunstwerken !

Leuke schilderworkshop met 12 deelnemers. In duo’s werden delen van een grote vakantiefoto geschilderd. Uiteindelijk zijn de delen aan elkaar gemonteerd. Het kunstwerk pronkt nu in het kantoor !

Met een groep van 40 deelnemers werden foto’s als aanleiding gebruikt voor de schilderijen. Prachtige realistische werken zijn ontstaan. Deze workshop vond plaats in een kasteel midden in Antwerpen (BE).

Groepsuitje met 100 personen. Prachtig om te zien dat iedereen enthousiast aan het werk is. Naderhand werd er nog een mooi buffet geserveerd voor de groep.

Groep aan het schilderen in een park in Amsterdam. De deelnemers gingen in groepen van 3 personen schilderijen maken. Zij werden uitgedaagd om parken te schilderen waar de klanten van het bedrijf gevestigd zijn.