Privacyverklaring

De website “Schilderclinic.nl” en de daaraan gekoppelde internetdiensten (lees: deze website) worden u ter beschikking gesteld door Robbert Kiewiet (hierna: Robbert Kiewiet), statutair gevestigd te Leiden en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel Zuid Holland onder nummer 27333978. Met betrekking tot de bescherming van uw privacy geldt het navolgende beleid.

Robbert Kiewiet garandeert voor zover mogelijk de bescherming van de privacy van alle bezoekers van de site. Dat betekent dat wij ook van onze samenwerkingspartners maximale inspanningen verlangen bij het bewaken van persoonsgebonden gegevens.
Hieronder leest u welke persoonsgegevens wij verwerken, wat wij met deze persoonsgegevens doen, binnen welk wettelijk kader dat gebeurt en wat u kunt doen als u nog vragen hebt.

Verwerking van persoonsgegevens
In het kader van onze dienstverlening, legt Robbert Kiewiet gegevens vast (naam, woonplaats en adres, uw telefoonnummer en uw e-mailadres). Robbert Kiewiet gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van de betreffende overeenkomst. Dit is nodig om achteraf een factuur te sturen of een afspraak te maken. Na 2 jaar worden deze gegevens gewist. Tevens legt Robbert Kiewiet gegevens vast (naam, woonplaats en adres) van de locatie waar een schilderworkshop wordt gehouden. Deze gegevens zijn nodig om de schilderworkshop op locatie uit te voeren. Deze gegevens worden tevens na 2 jaar gewist. U heeft te allen tijde gedurende deze periode inzicht in uw gegevens en kunt deze opvragen bij Robbert Kiewiet 

Informatiebeveiligingsdocument
U kunt veilig onze website bezoeken. Deze is voorzien van een SSL certificaat. Ons e-mailsysteem is uitgerust met de laatste beveiligingssystemen waaronder wachtwoordbeveiliging. Tevens hebben wij onze computers beveiligd met een wachtwoord en voorzien van de geaccepteerde beveiligingsstandaarden met altijd de laatste updates.

Uw gegevens verwijderen?
Wij bewaren uw gegevens op een beveiligde Drive. Wilt u dat wij uw gegevens uit ons bestand verwijderen? Dan kunt u een e-mail naar info@schilderclinic.nl sturen. Natuurlijk kunt u ons dit ook schriftelijk laten weten. Ons adres is: SchilderclinicRijn en Schiekade 114, 2311 AS, Leiden. Robbert Kiewiet voldoet binnen 7 werkdagen aan uw verzoek.

Privacybeleid andere websites
Op www.schilderclinic.nl zijn links opgenomen naar andere websites. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van deze websites. Voor meer informatie daarover verwijzen wij u naar de betreffende websites.

Hebt u nog vragen over ons privacybeleid?
Stuur dan een e-mail naar info@schilderclinic.nl. Ook als u vragen hebt over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen, kunt u dit e-mailadres gebruiken. Wij zijn u graag van dienst.

Wijzigingen
Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Bekijk daarom regelmatig ons privacybeleid op deze website.

Google Analytics
Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. Google Analytics maakt gebruik van `cookies’ (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

 

Cookiebeleid

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestand dat een website via de browser opslaat op uw harde schrijf. In een cookie zit informatie opgeslagen. We onthouden bijvoorbeeld via een cookie wat u eerder gedaan hebt op deze website, zodat u dat bij een volgend bezoek niet opnieuw hoeft te doen.

Waarom gebruiken wij cookies?

  • Om de website beter te laten functioneren.
  • Om het gebruik van de website makkelijker te maken.
  • Om te meten of bezoekers makkelijk de gewenste informatie kunnen vinden op onze website.

Welke cookies gebruiken we op deze website?

Permanente cookies
Door permanente cookies te gebruiken zorgen we ervoor dat u bepaalde acties niet opnieuw hoeft uit te voeren. We herkennen de voorkeuren die u hebt opgegeven bij een eerder bezoek aan onze website. Zodoende bespaart u tijd en is de website prettiger in gebruik. Permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uw browser.

Sessie cookies
Sessie cookies zetten we in tijdens uw bezoek en worden automatisch verwijderd zodra u de browser afsluit. We onthouden welke onderdelen u tijdens een bezoek bekijkt en stemmen daar onze diensten op af.

Google Analytics cookies
Via onze website worden cookies geplaatst door Google, als deel van de ‘Analytics-dienst’. Wij gebruiken deze dienst om bezoekersgedrag bij te houden en om rapportages te krijgen over hoe bezoekers onze website gebruiken. Op basis daarvan kunnen we de website vervolgens verbeteren. Het gaat dus niet om het onthouden van persoonsgegevens, maar om het bijhouden van uw handelingen op de website.

Social media cookies
Op onze website vindt u buttons waarmee u onze berichten of webpagina’s kunt promoten op social media. Denk aan het ‘liken’ via Facebook of een ‘tweet’ versturen via Twitter. Deze buttons werken via stukjes code die van de social media platformen zelf afkomstig zijn. Via deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. De social media platformen geven in hun privacyverklaring aan wat ze via de cookies met uw gegevens doen.

Recht op inzage, correctie of verwijdering

U hebt het recht op inzage, correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens. Daarvoor kunt u contact met ons opnemen. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u te identificeren.

Inschakelen, uitschakelen en verwijderen van cookies

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.

Meer informatie over cookies vindt u op de websites van Cookierecht en van de Consumentenbond.

 

Klachten

Wij hopen het niet, maar wanneer u klachten heeft over ons privacybeleid kunt u een e-mail sturen naar info@schilderclinic.nl Binnen 7 dagen ontvangt u dan een reactie van ons. Wanneer wij er samen niet uit komen kunt u uw klacht indienen bij de Autoriteit persoonsgegevens. Te vinden via de website www.autoriteitpersoonsgegevens.nl

Voldoende op de hoogte en weer verder kijken ? Terug naar de Homepage