WAAR GAAT U SCHILDEREN ?

Wanneer u enthousiast bent geworden en een schilderworkshop wilt gaan doen, maar nog geen locatie heeft kunnen wij u helpen. Door onze ervaring kunnen wij u een aantal prachtige plekken aanbevelen. Vraag naar de mogelijkheden !

HET STRAND

Vanaf april tot oktober is het mogelijk om aan de Nederlandse kust te schilderen. Bij mooi weer kan dit op het strand en bij minder weer kan dit bij een strandpaviljoen.

U reserveert altijd eerst een horecagelegenheid op het strand (of wij helpen u daarmee) en dan boekt u de schilderworkshop. Bij de meeste paviljoens zijn wij welkom. U kunt op deze manier van uw uitje een compleet arrangement maken. Een mooi uitzicht, goed eten en drinken en een leuke schilderworkshop. Altijd een succes !

UW EIGEN LOCATIE

Wanneer u zelf al een locatie heeft geregeld voor uw uitje of feest, dan komen wij daar graag naar toe !

Een schilderworkshop kan verder op elke gewenste locatie plaatsvinden, bijvoorbeeld de bedrijfskantine, kantoor, paardenstal, tuin, camping, bungalowpark of kasteel.

Bij mooi weer is het altijd fijn wanneer buiten geschilderd kan worden. Bij minder weer wordt binnen geschilderd. Wij zorgen voor voldoende afdekmaterialen voor de vloer en tafels zodat alles schoon blijft.

ONZE LOCATIE IN LEIDEN (ZH)

U kunt een schilderworkshop doen op onze prachtige locatie in Leiden (ZH). Op 10 minuten lopen vanaf het NS station en het centrum. Betaald parkeren naast de deur. Tot 40 personen kunt u hier terecht. (extra kosten voor deze locatie zijn € 125,00 excl. btw per dagdeel van 4 uur)

Tip: Combineer uw workshop met bijvoorbeeld een high tea of borrel in het Grand Café op de begane grond.

Neem contact op met Robbert voor de mogelijkheden en beschikbaarheid !

WIJ REGELEN EEN LOCATIE

Wij kunnen voor u een locatie regelen. Houdt dan wel rekening met eventuele locatiekosten.

Neem contact op met Robbert om te kijken naar de mogelijkheden !

^

BEKIJK DE VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN VAN SCHILDERCLINIC

KIJK OOK EENS BIJ:

Staat er iets niet bij of heeft u vragen? Mail of bel ons dan even.