Algemene informatie

Algemene informatie over onze schilderworkshop vindt u hieronder.

Staat er iets niet bij of heeft u vragen? Mail of bel ons dan even.

Schilderworkshops op locatie
Sinds 1998 verzorgen wij schilderworkshops op locatie ! Voor grote en kleine groepen. Zowel zakelijk als particulier kunt u bij ons een schilderworkshop boeken. Schilderclinic staat voor kwaliteit en creativiteit.

Bekijk ook de pagina ‘over ons‘ voor meer informatie over Schilderclinic.

Elke workshop is uniek voor wat betreft aantal deelnemers, locatie, doelen en wensen. In overleg met u stellen wij een workshop samen die inspirerend, creatief en leuk is. Er is veel mogelijk en om te schilderen heeft u geen ervaring nodig.

Een schilderworkshop voor een bedrijfsuitje, teambuilding en nog veel meer …
Een schilderworkshop kunt u als bedrijf inzetten voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, teambuilding sessie, creatieve break tijdens een vergadering of om schilderijen te maken voor aan de muur. Ook kan een schilderworkshop als onderdeel van een (meerdaagse) training worden ingezet. Samen met u maken wij dan een passende creatieve schilderopdracht die aansluit bij uw training. Ook voor particuliere groepen verzorgen wij een schilderworkshop op maat. U kunt denken aan een familiefeest, jubilea of schilderen met uw vriendengroep.

Algemene informatie over prijzen van onze schilderworkshops
De prijs is afhankelijk van de invulling van de workshop, het aantal deelnemers en de locatie. Wanneer u contact met ons heeft gehad, maken wij voor u een passende offerte die een totaaloverzicht geeft van de workshop en de kosten.

Prijsindicatie
Een schilderworkshop is er al vanaf € 24,50 pp. (vanaf 15 personen, 2 uur). Individueel maakt u dan een schilderij op doek van 30 x 40 cm of voor € 25,50 pp.in teams van 3 tot 4 personen werkt u aan een doek van 60 x 80 cm.  Dit is inclusief alle materialen, begeleiding en schoonmaakkosten en exclusief btw, reiskosten, parkeerkosten, locatiekosten en extra begeleiding voor groepen met meer dan 40 deelnemers. Wanneer u andere wensen heeft dan maken wij graag een offerte op maat.

Begeleiding
De schilderworkshops worden begeleid door oprichter en beeldend kunstenaar Robbert Kiewiet of door één van onze enthousiaste docenten. Wanneer de groepen groot zijn worden meerdere begeleiders ingezet die u helpen bij het schilderen en zorgen dat de workshop goed verloopt.

Algemene informatie over materialen
Schilderclinic verzorgt de schilderworkshops compleet zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Wij nemen alle materialen mee zoals verf, penselen en schilderdoeken. Om uw kleding te beschermen zijn schorten aanwezig en wanneer de schilderworkshop binnen plaats vindt dekken wij de vloer af.

Locatie
De locatie voor de schilderworkshops kiest u zelf. Dit kan bijvoorbeeld een conferentiecentrum, strandpaviljoen of uw bedrijf zijn. Wanneer u nog geen locatie heeft dan kunnen wij samen met u naar een passende locatie zoeken. Bekijk ook de pagina locaties.

Wij hopen binnenkort een schilderworkshop voor u te mogen verzorgen

Onze workshops zijn altijd een succes!

Brochure aanvragen