Recensies

LEES WAT ANDEREN OVER ROBBERT ZEIDEN

MET ONS TEAM VAN 18 MEDEWERKERS HEBBEN WE EEN LEUKE WORKSHOP SCHILDEREN GEHAD. COMPLEET VERZORGD OP ONZE LOCATIE EN PRIMA BEGELEID DOOR ROBBERT KIEWIET. DE SCHILDERIJEN HANGEN NU AAN DE WAND OP ONZE AFDELING. IK ZOU DEZE WORKSHOP ZEKER AANRADEN!

|

MARJAN, ACHMEA

TIJDENS ONZE TEAMBUILDING HEBBEN WE MET 41 DEELNEMERS 2 UUR GESCHILDERD. DE MENSEN VONDEN HET LEUK OM TE DOEN EN HEBBEN PRACHTIGE KUNSTWERKEN GEMAAKT. PRIMA BEGELEID DOOR ROBBERT. VOOR HERHALING VATBAAR!

|

 HANS PAUL, UWV

WIJ HEBBEN EEN PRACHTIGE MIDDAG GEHAD. MET 60 FAMILIELEDEN HEBBEN WE SCHILDERIJEN GEMAAKT. ROBBERT HAD DE LOCATIE GEREGELD WAAR WE OOK HEERLIJK HEBBEN GEGETEN ! BEDANKT NAMENS IEDEREEN. EEN ECHTE AANRADER!

|
 LIESBETH, FAMILIEDAG

MET ONS DOCENTENTEAM HEBBEN WE EEN GEZAMENLIJK SCHILDERIJ GEMAAKT. LEUK EN ENERGIEK BEGELEID DOOR ROBBERT KIEWIET. HET PRONKT NU IN ONZE KANTINE, SUPER BEDANKT VOOR DE FIJNE MIDDAG!

|
 WIM, BASISSCHOOL

Lees meer Recensies

WE ZIJN IN HET ATELIER IN LEIDEN GEWEEST EN VOELDEN ONS NET ECHTE SCHILDERS! DE MANIER WAAROP ROBBERT DE SCHILDERCLINIC AANPAKTE WAS BIJZONDER EN VOORAL LEUK: WE BLEKEN ALLEMAAL CREATIEF TE ZIJN EN SAMEN HEBBEN WE EEN HEEL MOOI SCHILDERIJ GEMAAKT. WE GENIETEN ER NOG IEDERE DAG VAN OP ONS KANTOOR. HET WAS EEN SUPERMIDDAG.

NESTLÉ (12 PERS.)

WE HEBBEN MET ZIJN ALLEN EEN HELE LEUKE MIDDAG GEHAD. DE CLINIC WAS LEUK EN GEZELLIG. IEDEREEN DEED LEUK MEE. ROBBERT BRACHT HET OP EEN LEUKE MANIER, EEN AANRADER VOOR BEDRIJFSFEESTJES !

TIJSSENS ELEKTROTECHNIEK B.V. (20 PERS.)

EEN SCHILDERCLINIC VOOR 32 STUDENTEN. OM LOS TE KOMEN, OM HUN CREATIVITEIT TE ONTDEKKEN. OM TE DURVEN. NOG NOOIT WAREN ZE ZO STIL EN INTENS MET Z’N ALLEN BEZIG. PRIMA GEDAAN EN EEN ERVARING RIJKER.

SCHOOL VOOR JOURNALISTIEK, UTRECHT (32 PERS.)

DE SCHILDERCLINIC WAS SUPER LEUK EN OOK WEER EENS IETS ANDERS. MET EEN AANTAL EXTERNE RELATIES HEBBEN WIJ DE SCHILDERCLINIC GEDAAN EN ZIJ WAREN LAAIEND ENTHOUSIAST. DE OPBOUW VAN DE SCHILDERCLINIC WORDT OP EEN LEUKE MANIER GEDAAN EN DE BEGELEIDING IS GOED VERZORGD.

RPS (20 PERS.)

AAN DE HAND VAN KUNSTENMAKER ROBBERT ZIJN WE TOT ONGEBRUIKELIJKE CREATIEVE UITSPATTINGEN GEKOMEN. DE SCHILDERWORKSHOP IS LEUK OPGEBOUWD EN DE MATERIALEN GOED VERZORGD. HET SCHILDEREN OP ELKE GEWENSTE LOCATIE GEEFT DIT UITJE IETS SPECIAALS.

BECONO (20 PERS.)

DE COLLEGA’S WAREN ERG ENTHOUSIAST OVER DE SCHILDERWORKSHOP EN VERBAASD OVER DE RESULTATEN. NIET VERWACHT DAT ZE HET IN ZICH HADDEN.

LIANDER MEETBEDRIJF (65 PERS.)

TIJDENS ONZE THEMAWEEK HEEFT ROBBERT EEN SCHILDERWORKSHOP VOOR ONS VERZORGD. HEEL ERG LEUK WAS HET FEIT DAT HIJ HET THEMA AANGEPAST HEEFT OP ONZE BUSINESS. DUS HEBBEN WE ALLEMAAL DIEREN OP Z’N KOP GESCHILDERD. AL DIE MEDEWERKERS DIE DACHTEN, IK KAN NIET SCHILDEREN, BLEKEN STIEKEM KUNSTENAARS IN DE DOP. WE HEBBEN NU ALLEMAAL KLEURRIJKE SCHILDERIJEN AAN DE MUUR. ROBBERT VERZORGD ALLES PERFECT, WEET IEDEREEN TE MOTIVEREN EN DAT LEIDT TOT EEN ONTSPANNEN WORKSHOP WAARBIJ ALLE COLLEGA’S LEKKER SAMEN GESCHILDERD HEBBEN. VOOR HERHALING VATBAAR.

IDEXX EUROPE B.V. (30 PERS.)

ONDER BEGELEIDING VAN ROBBERT KIEWIET HEBBEN WIJ MET AL ONZE MEDEWERKERS 2 PRACHTIGE GROTE SCHILDERIJEN GEMAAKT DIE NU IN ONZE KANTINE STAAN TE SCHITTEREN. DIT WAS EEN ZEER GESLAAGDE ACTIVITEIT !

HAGER (80 PERS.)

ONTZETTEND LEUK OM OP EEN ANDERE WIJZE DAN HET WERK SAMEN BEZIG TE ZIJN. LOSSE SFEER, GEZELLIG, EIGEN INBRENG. HET INLEIDENDE GEDEELTE WAS ONTZETTEND LEUK, DE AANDACHT AAN DE CREATIES VAN ELKAAR.

VERENIGING VAN TIETZE PATIÉNTEN (25 PERS.)

DE SCHILDERCLINIC WAS HEEL ERG LEUK EN IEDEREEN GENOOT ERVAN. ROBBERT HEEFT DE SCHILDERCLINIC LEUK OPGEBOUWD MET TEKENEN EN DAARNA SCHILDEREN. DIT WAS EEN ZEER GESLAAGD TEAM EVENT. EEN AANRADER !

GEMEENTE ALBRANDSWAARD (34 PERS.)

^

KLANTEN EN OPDRACHTGEVERS

EN VERDER WERKTEN WIJ VOOR:

– Abn Amro
– Abvakabo
– Achmea
– Bosch Crown Gillmore
– Bureau Jeugdzorg
– Cap Gemini
– Daalderop
– Diverse gemeentes

– Basisscholen
– Trainingsbureau’s
– Essent Kabelcom
– Exact
– Fortis Bank
– Honeywell
– Heineken
– Hager

– KPN
– Kunsthal Kade
– Liander
– Krollermuller museum
– Spoorweg museum
– NS
– Politie
– PWC

– Rabobank
– RIVM
– ROC Midden Nederland
– Schiphol Group
– Teylingen college
– Universiteit Utrecht
– UWV
– Yes Telecom

Iets voor u? Vraag informatie aan!

UW EIGEN WORKSHOP OP MAAT

Voor elk uitje, bedrijf, afdeling of familie, heeft Robbert een gepast programma. Het kan gaan om het verbeteren van de samenwerking, voor vermaak, of beide. Een schilderworkshop van Robbert is én leerzaam én leuk om te doen. Met Robberts achtergrond in zowel de kunst als het bedrijfsleven, worden alle uitjes tot een succes. Bekijk voorbeelden van workshops.

WORKSHOPS DOOR HEEL NEDERLAND

Uw schilderworkshop of uitje kan op locatie door heel Nederland. Van het logo schilderen in de bedrijfskantine tot een schilderijmuur maken op het strand bij zonnig weer. Een schilderclinic bij Robbert Kiewiet is altijd een succes! Bekijk voor inspiratie ook onze fotopagina

LEUK EN LEERZAAM UITJE

Naast plezier maken krijgt u ook nog les in verschillende schildertechnieken. Robbert heeft verschillende workshops – van technieken van oude meesters tot landschappen of een groot schilderij waar samen aan gewerkt wordt. Zelf een onderwerp of thema aandragen kan natuurlijk ook. Zie workshops voor ideeën over wat er mogelijk is bij Robbert!

Nieuwsgierig? Ook uw schilderworkshop wordt een succes !