Onze workshops

Leuk voor een bedrijfsuitje, groepsuitje of teambuilding. Bekijk de mogelijkheden en vraag een gratis offerte aan !

 

Schilder Fun ** TIP !

Leuk om te doen: Schilder een eigen foto of één uit onze collectie op een echt schilderdoek. Meer fun met foto’s. € 27,50 € 24,50 pp. (2u)
>>Naar workshop 
  • Groepen en uitjes

Landschappen

Leuk wanneer u iets wilt doen in de natuur. De techniek wordt u uitgelegd en u wordt begeleid door Robbert! € 27,50 pp. (2,5u)
>>Naar workshop
  • Groepen en uitjes

Rembrandts copy

Hier gaat u aan de slag met het aanleren van technieken in de stijl de oude meester Rembrandt. Leuke ervaring!  € 29,50 pp. (3u)
>>Naar workshop
  • Technieken

Murakami PopArt

Creëer kleur, vorm en vrolijkheid in de stijl van kunstenaar Murakami. Ook als gezamenlijk kunstwerk te doen! € 29,50 pp. (3u)
>>Naar workshop
  • Groepen en uitjes

Nog meer leuks

Doek in de hoek

Ideaal voor speciale gelegenheden: u kunt bijvoorbeeld op uw feest gasten iets laten schilderen op een groot doek. Vanaf € 250,- all-in (2u)
>>Naar workshop 
  • Feesten en partijen

Teambuilding

Laat uw team samenwerken! De deelnemers werken van idee tot uitvoering en de resultaten mogen mee naar kantoor. € 25,50 pp. (2u)
>>Naar workshop
  • Bedrijven en Teams

Maatwerk

Zelf ideeën over de inhoud van uw schilderworkshop? Wij hebben een ruime ervaring in maatwerk en (bijna) alles is mogelijk !
>>Naar workshop 
  • Voor iedereen

Algemene info

Lees verder over prijzen, Robbert Kiewiet, workshops of bekijk de inspiratiepagina van Schilderclinic. Tot snel! 
>>Naar info-pagina

Inspiratie opdoen? Bekijk dan ook onze fotopagina! Fotopagina

Schilderclinic: teamwork en fun gecombineerd

Door Robberts enthousiasme en ervaring in zowel het bedrijfsleven als in de culturele sector, maakt hij elke workshop tot een succes. Samen wordt gekeken naar het type en thema van de workshop. Kijk snel verder en neem contact op!

Workshops op maat

Samen met Robbert ontwerpen we een workshop die bij uw wensen past. Van een schilderworkshop waar we het bedrijfslogo schilderen tot landschappen voor een familieuitje. Een schilderworkshop met Robbert Kiewiet is leuk als bedrijfsuitje of uitje met familie en vrienden! Zie ook onze recensies

Bedrijfsuitjes door heel Nederland

Wij werken voor grote en kleine bedrijven – een geschikt bedrijfsuitje voor alle soorten bedrijven. Wij verzorgen bedrijfsuitjes door heel Nederland: van de regio Zuid-Holland tot Groningen en Maastricht. Zowel bij u op locatie als ergens op een bijzondere plek. Aan het water op een zonnige dag of binnen in een monumentaal pand. Neem contact op!

Schilderles in technieken

Robbert is naast het geven van schilderworkshops ook bezig met eigen werk. Hij kan u dus kennis laten maken met verschillende technieken en stijlen. Een workshop van Schilderclinic is een uitje wat leuk en leerzaam tegelijk is. Vraag informatie aan of bekijk de fotopagina voor inspiratie!

Kijk snel verder en vraag vrijblijvend informatie aan ! Informatie aanvragen

Call Now Button