ONZE WORKSHOPS

Leuk voor een bedrijfsuitje, groepsuitje of teambuilding. Bekijk de mogelijkheden en vraag een gratis offerte aan !

Staat er iets niet bij of heeft u vragen? Mail of bel ons dan even.

SCHILDERCLINIC

TEAMWORK EN FUN GECOMBINEERD

Door Robberts enthousiasme en ervaring in zowel het bedrijfsleven als in de culturele sector, maakt hij elke workshop tot een succes. Samen wordt gekeken naar het type en thema van de workshop. Kijk snel verder en neem contact op!

Workshops op maat!

Samen met Robbert ontwerpen we een workshop die bij uw wensen past. Van een schilderworkshop waar we het bedrijfslogo schilderen tot landschappen voor een familieuitje. Een schilderworkshop met Robbert Kiewiet is leuk als bedrijfsuitje of uitje met familie en vrienden! Zie ook onze recensies.

BEDRIJFSUITJES DOOR HEEL NEDERLAND

Wij werken voor grote en kleine bedrijven – een geschikt bedrijfsuitje voor alle soorten bedrijven. Wij verzorgen bedrijfsuitjes door heel Nederland: van de regio Zuid-Holland tot Groningen en Maastricht. Zowel bij u op locatie als ergens op een bijzondere plek. Aan het water op een zonnige dag of binnen in een monumentaal pand. Neem contact op!

SCHILDERLES IN TECHNIEKEN

Robbert is naast het geven van schilderworkshops ook bezig met eigen werk. Hij kan u dus kennis laten maken met verschillende technieken en stijlen. Een workshop van Schilderclinic is een uitje wat leuk en leerzaam tegelijk is. Vraag informatie aan of bekijk de fotopagina voor inspiratie!