Personeelsuitje Den Haag

VOLG EEN SCHILDERCLINIC VAN ROBBERT KIEWIET

MOGELIJKHEDEN VOOR EEN PERSONEELSUITJE

Bedrijfsuitje Den Haag: doe een schilderclinic. Een schilderworkshop in Den Haag is goed voor de samenwerking en leuk! Bij u op locatie, op strand of een andere locatie in Den Haag of daarbuiten. Bekijk de foto’s en vraag vrijblijvend informatie aan, en wij hopen binnenkort uw bedrijfsuitje in Den Haag te mogen verzorgen!!

Direct boeken en contact Schilderclinic

Onze Workshops

Staat er iets niet bij of heeft u vragen? Mail of bel ons dan even.

UIT ETEN IN DEN HAAG?

Uiteraard raden we een goed restaurant aan in Den Haag en houden we rekening met het schema. Bekijk onze eerdere workshops.

COMBINATIE MET ANDERE ACTIVITEITEN IN DEN HAAG

WAT OPDRACHTGEVERS ZEGGEN

“Tijdens onze teambuilding hebben we met 40 deelnemers 2 uur geschilderd. De mensen vonden het leuk om te doen en hebben prachtige kunstwerken gemaakt. Prima begeleid door Robbert. Voor herhaling vatbaar”
{

HANS PAUL

TEAM MANAGER, UWV
“Wij hebben een prachtige middag gehad. Met 30 familieleden hebben we schilderijen gemaakt. Robbert had de locatie geregeld waar we ook heerlijk hebben gegeten ! Bedankt namens iedereen. Een echte aanrader !
{

LIESBETH

ORGANISATOR FAMILIEDAG
“Met ons docententeam hebben we een gezamenlijk schilderij gemaakt. Leuk en energiek begeleid door Robbert Kiewiet. Het pronkt nu in onze kantine, super bedankt voor de fijne middag”
{

WIM

DOCENT BASISSCHOOL