4 maart, 2022

Schilderworkshop als teambuilding !

Grote teambuilding op een prachtige locatie !

‘Een geslaagde grote schilderworkshop !’ Met 60 personen heeft één van de belangrijkste projectbureau’s op het gebied van ‘water’ een schilderworkshop gedaan.

Omdat Schilderclinic goed is in maatwerk-projecten hebben ze voor Schilderclinic gekozen. In deze workshop werd zowel individueel als in teams gewerkt.  #schilderworkshop teambuilding

Schilderworkshop-Ruwenberg

Het evenement vond plaats in de Ruwenberg in Sint-Michielsgestel. Prachtige locatie nabij Den Bosch. Mooie ligging, mooie zalen en voortreffelijk eten !

De Ruwenberg   

Individueel en in teams schilderen

De deelnemers werken in diverse continenten en gebieden over de hele wereld. Zij spreken elkaar veel telefonisch, maar zien elkaar bijna niet. Deze schilderworkshop zorgt voor verbinding en is een ideale manier om met elkaar in contact te komen, relaties te leggen en nieuwe ideeën te ontwikkelen.

De opdracht

De groep werd verdeeld in 2 groepen. De ene groep ging individueel aan de slag en de andere ging werken in een team.

Groep één, die zelfstandig ging werken, werd gevraagd een nieuw concept te bedenken en te visualiseren in een schilderij.

Door de tijdsspanne van 2 uur werden de deelnemers super creatief. Geweldige resultaten zijn ontstaan en de deelnemers en ik als docent was zeer onder de indruk van de resultaten.

De deelnemers die in teams gingen werken, hadden geen fotomateriaal tot hun beschikking. Zij moesten uit hun hoofd en uiteraard door te overleggen en samenwerken, de huidige visie en de toekomstige visie van het bedrijf in beeld brengen.

Hiervoor gebruikten zij 2 grote schildervellen van 5 meter lang.

 

Na 2 uur zijn ook hier bijzondere resultaten ontstaan. Samenwerken en schilderen, een perfecte combinatie.

Iets voor jullie bedrijf ?

Lijkt jullie dit ook leuk ? Samen met je collega’s schilderen, samenwerken in een ongedwongen setting ?

Bekijk onze workshops #schilderworkshops ! of bel ons direct 06 – 5584 7826 (Robbert)

Facebook

Bekijk foto’s van andere groepen op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/Schilderclinic/

Interesse ?

Is een schilderworkshop iets voor uw bedrijf of groep ? of heeft u ideeën voor een schilderworkshop, maar kunt u deze nog geen handen en voeten geven ? Bel Robbert 06 – 5584 7826, zodat we de mogelijkheden kunnen bekijken. Direct mailen kan ook:

Direct boeken en contact Schilderclinic

Hopelijk tot snel !

Social media

Vond u deze Blog interessant ? Deel dit bericht door rechts bovenin op het gewenste icoon te klikken.

Onze laatste berichten

Boek nu jullie schilderworkshop !

Boek nu jullie schilderworkshop !

Schilderworkshop? Boek nu !  Voor groepen van 5 tot 200 deelnemers kunnen jullie een schilderworkshop boeken ! Wij komen op locatie en verzorgen de schilderworkshop op jullie eigen locatie. Creatief, leuk en goed voor de teambuilding.  Bel voor de mogelijkheden met...

Schilderworkshop in Leiden !

Schilderworkshop in Leiden !

Leuke locatie voor groepen tot 30 personen. Binnenkort een bedrijfsuitje of teambuilding ? Bekijk dit artikel. Super gezellig en geweldige resultaten zijn er geboekt door dit dames sportteam. Locatie in Leiden Onze locatie in Leiden was de juiste entourage en het Café...

Schilderworkshop op Papendal

Schilderworkshop op Papendal

Schilderen in een sportieve omgeving ! Eén van de grootste Accountantskantoren in Nederland deed een schilderworkshop van Schilderclinic op sportcentrum Papendal.    Papendal Sportcentrum Papendal, bij Arnhem is een Centrum voor Topsport en Onderwijs. Zo’n 550...