15 oktober, 2019

Schilderworkshop in 2020 ? Boek alvast !

Leuk voor een bedrijfsuitje of teambuilding.

Met een schilderworkshop van Schilderclinic gaan de deelnemers individueel of in teams aan de slag om geweldige schilderijen te maken.

Ervaring is niet nodig !

    

Locatie

De schilderworkshop kan op elke locatie plaatsvinden. Wij kunnen de workshop verzorgen bij jullie op het bedrijf, kantoor of kantine.

Ook in horecagelegenheden, binnen of buiten, is het mogelijk om een schilderworkshop te verzorgen. Bijvoorbeeld bij een strandpaviljoen, restaurant, landgoed, hotel of camping.

Heeft u een groot evenement ? Ook dan komen wij op locatie.

Rai Amsterdam

Locatie in Leiden

Tevens hebben wij ook een mooie locatie in Leiden die wij kunnen huren. Tot maximaal 25 personen kunt u daar terecht.

Deelnemers

Onze schilderworkshops bieden wij aan vanaf 15 personen. Wij kunnen op locatie schilderworkshops uitvoeren tot 200 personen. Is jullie groep kleiner dan 15 of groter dan 200 ? neem dan even contact op voor de mogelijkheden. Meestal kunnen we wel tot een oplossing komen.

Maatwerk

Een schilderworkshop van Schilderclinic is altijd maatwerk. We overleggen en maken samen een mooi plan voor jullie workshop.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij voor elke gelegenheid iets moois verzinnen. Ook praktisch gezien kunnen hebben wij voldoende materialen om jullie schilderworkshop tot een succes te maken !

Kwaliteit

Onze workshops worden steeds populairder. Vooral omdat de resultaten van de uiteindelijke schilderijen over het algemeen van goede kwaliteit zijn.

Oprichter van Schilderclinic Robbert Kiewiet, heeft zelf de Kunstacademie in Utrecht afgerond en daarnaast van diverse bekende kunstenaars les gehad.

Meest populaire schilderworkshop

Onze meest gevraagde schilderworkshop is schilderworkshop Fun. Naar aanleiding van een foto worden er schilderijen gemaakt. Deze foto’s kunnen jullie zelf verzorgen of wij nemen leuke foto’s mee !

Bekijk de workshop:  #Schilderworkshop FUN ***

   

Boek op tijd

Elk jaar krijgen wij meer boekingen voor onze schilderworkshops. Zeker in de maanden april, mei en juni is het erg druk. Boek daarom op tijd !

Ga naar het contactformulier van Schilderclinic en vraag informatie aan.

Reacties

Enkele reacties van deelnemers en organisatoren: ‘Alle schilderijen hangen prachtig bij elkaar aan de muur’, ‘een vrolijke herinnering aan een geweldige middag’, ‘Een erg leuke schilderclinic met goede begeleiding, tevens werd de hele organisatie er omheen (lokatie, welkom, clinic, BBQ erna) voor ons geregeld. Top werk! – Bedankt, namens A&C Centric

Lijkt jou dit ook leuk ? Samen met je collega’s schilderen, individueel of in teams ? En ook nog iets leren over compositie, verf en kleuren mengen ?

Bekijk onze workshops #schilderworkshops ! en neem contact op !

Facebook

Bekijk foto’s van andere groepen op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/Schilderclinic/

Interesse ?

Is een schilderworkshop iets voor uw bedrijf of groep ? of heeft u ideeën voor een schilderworkshop, maar kunt u deze nog geen handen en voeten geven ? Bel Robbert 06 – 5584 7826, zodat we de mogelijkheden kunnen bekijken. Direct mailen kan ook:

Direct boeken en contact Schilderclinic

Hopelijk tot snel !

Social media

Vond u deze Blog interessant ? Deel dit bericht door rechts bovenin op het gewenste icoon te klikken.

Onze laatste berichten

Boek nu jullie schilderworkshop !

Boek nu jullie schilderworkshop !

Schilderworkshop? Boek nu !  Voor groepen van 5 tot 200 deelnemers kunnen jullie een schilderworkshop boeken ! Wij komen op locatie en verzorgen de schilderworkshop op jullie eigen locatie. Creatief, leuk en goed voor de teambuilding.  Bel voor de mogelijkheden met...

Schilderworkshop als teambuilding !

Schilderworkshop als teambuilding !

Grote teambuilding op een prachtige locatie ! 'Een geslaagde grote schilderworkshop !' Met 60 personen heeft één van de belangrijkste projectbureau's op het gebied van 'water' een schilderworkshop gedaan. Omdat Schilderclinic goed is in maatwerk-projecten hebben ze...

Schilderworkshop in Leiden !

Schilderworkshop in Leiden !

Leuke locatie voor groepen tot 30 personen. Binnenkort een bedrijfsuitje of teambuilding ? Bekijk dit artikel. Super gezellig en geweldige resultaten zijn er geboekt door dit dames sportteam. Locatie in Leiden Onze locatie in Leiden was de juiste entourage en het Café...