13 oktober, 2020

Covid 19 – Updates

Bedrijven: Wij verzorgen graag een schilderworkshop op jullie bedrijfslocatie! Maximaal 30 personen tot 1 november. Een schilderworkshop kan tevens een leuke toevoeging zijn voor uw congres of beurs. Vul het contactformulier in voor vragen en beschikbaarheid. Groepen van 5 – 30 personen. Binnen 24 uur response. 

Particuliere/vrienden groepen: Wij verzorgen graag jullie schilderworkshop! Wij komen door heel Nederland voor een leuke workshop op locatie. Groepen van 5 – 30 personen. Binnen 24 uur response.

Heeft u twijfels of het mogelijk is met uw groep? of wilt u overleggen ? bel dan met Robbert (06 – 5584 7826) om de mogelijkheden te bespreken.

nb.: De schilderworkshops worden op 1,5 meter uitgevoerd, met maximaal 30 personen en iedereen houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM.

Hopelijk tot snel ! Team Schilderclinic

Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar via of 06 – 5584 7826 (Robbert) of kijk op de website: www.schilderclinic.nl

Bijsselse Enk

Iets voor jullie bedrijf binnenkort?

Lijkt jullie dit ook leuk ? Samen met je collega’s schilderen, samenwerken in een ongedwongen setting ?

Bekijk onze workshops #schilderworkshops ! of bel ons direct 06 – 5584 7826 (Robbert)

Facebook

Bekijk foto’s van andere groepen op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/Schilderclinic/

Interesse ?

Is een schilderworkshop iets voor uw bedrijf of groep ? of heeft u ideeën voor een schilderworkshop, maar kunt u deze nog geen handen en voeten geven ? Bel Robbert 06 – 5584 7826, zodat we de mogelijkheden kunnen bekijken. Direct mailen kan ook:

Direct boeken en contact Schilderclinic

Hopelijk tot snel !

Onze laatste berichten

Schilderworkshop als teambuilding !

Schilderworkshop als teambuilding !

Grote teambuilding op een prachtige locatie ! 'Een geslaagde grote schilderworkshop !' Met 60 personen heeft één van de belangrijkste projectbureau's op het gebied van 'water' een schilderworkshop gedaan. Omdat Schilderclinic goed is in maatwerk-projecten hebben ze...

Schilderworkshop in 2020 ? Boek alvast !

Schilderworkshop in 2020 ? Boek alvast !

Leuk voor een bedrijfsuitje of teambuilding. Met een schilderworkshop van Schilderclinic gaan de deelnemers individueel of in teams aan de slag om geweldige schilderijen te maken. Ervaring is niet nodig !      Locatie De schilderworkshop kan op elke locatie...

Schilderworkshop in Leiden !

Schilderworkshop in Leiden !

Leuke locatie voor groepen tot 30 personen. Binnenkort een bedrijfsuitje of teambuilding ? Bekijk dit artikel. Super gezellig en geweldige resultaten zijn er geboekt door dit dames sportteam. Locatie in Leiden Onze locatie in Leiden was de juiste entourage en het Café...